onze systemen

Dutch Agro Sytems BV is een onafhankelijke toeleverancier van glastuinbouwsystemen. Wij ontwikkelen en ontwerpen het aluminium voor de glastuinbouw. De systemen van DAS zijn innoverend en gericht op een eenvoudige montage.  

icoon-hufterproof

IJzersterk

icoon-klimaatbestendig

Klimaatbestendig

icoon-speciale-schroefverbinding

Speciale schroefverbinding

Verminderde
glasbreuk

img-20

IJzersterk

In- en uitbeglazing wordt voorkomen doordat de dekroede middels een hap uit de goot gepositioneerd wordt. De roeden staan altijd recht tegenover elkaar door de momentverbinding, waardoor zij een vaste positie aan de nok hebben. Dit heeft als voordeel dat zij een vaste positie hebben en de ruit gegarandeerd is van zijn oplegging. Hierdoor is het systeem ijzersterk en zijn beschadigingen eigenlijk ondenkbaar.

Klimaatbestendig

Door de stevige momentverbinding aan de nokzijde is het deksysteem bestand tegen zware windstoten, sneeuwval en tegen andere onverhoopte weersinvloeden. Ook de sterke beveiliging van de gootroede heeft het voordeel dat het deksysteem weersonafhankelijk is. Diverse gevelmaterialen kunnen worden toegepast om uw deksysteem zo sterk mogelijk te maken, denkt u hierbij aan 4mm enkelglas, 16mm isolatieglas, maar ook 16mm isolatie kanaalplaten.

das-klimaatbestendig
das-speciale

Speciale schroefverbinding

Om het aantal fouten dat gemaakt
wordt bij het monteren van een normaal dek- en gevelsysteem te verminderen, zijn er simpele schroefverbindingen ter bevordering van de goot en de nok ontwikkeld. Dutch Agro Systems werkt uitsluitend met deze handige schroefverbindingen.

Verminderde glasbreuk

Het glas wordt rondom opgelegd op kunststof, zodat glasbreuk zo ver mogelijk gereduceerd wordt. Door verstevigingen in de tweede zijgevelgoot hoeven geen windverbanden/drukbalken in te buitenkappen gemonteerd te worden. De beglaasploeg kan de buitenkappen makkelijker beglazen nu de windverbanden niet meer los hoeven. Bijkomend voordeel is dat u geen schoorbalken en drukverbanden meer ziet.

img-21

Heeft u vragen?

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen, neem dan
contact met ons op via [email protected]  en
[email protected]